ΟΙΚΙΑΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΑΡΟΧΟ;

Συμπληρώστε την αίτηση και θα σας καλέσουμε εμείς!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ
ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Έχετε απορίες; Σας απαντάμε!

Τώρα έχετε την δυνατότητα να πάρετε απάντηση σε όποια απορία και αν έχετε στις υπηρεσίες μας με ένα κλικ, είτε αυτό αφορά την επιχείρισης σας είτε το σπίτι σας! Συμπληρώστε το όνομα και το τηλέφωνο σας (σταθερό ή κινητό) και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ
ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Έχετε απορίες; Σας απαντάμε!

Τώρα έχετε την δυνατότητα να πάρετε απάντηση σε όποια απορία και αν έχετε στις υπηρεσίες μας με ένα κλικ, είτε αυτό αφορά την επιχείρισης σας είτε το σπίτι σας! Συμπληρώστε το όνομα και το τηλέφωνο σας (σταθερό ή κινητό) και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα.

ΟΙΚΙΑΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΟΙΚΙΑΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ. Είναι σίγουρο ότι πολύ συχνά η ερώτηση “Γιατί πληρώνουμε ακριβά το ρεύμα;” είναι στο μυαλό του κάθε πολίτη και καταναλωτή στην Ελλάδα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι πιο ενεργειακά κοστοβόρες ηλεκτρικές συσκευές είναι ο θερμοσίφωνας και η ηλεκτρική κουζίνα, ε λοιπόν ήρθε ο καιρός να τις αλλάξουμε και να προμηθευτούμε αντίστοιχες που να λειτουργούν με φυσικό αέριο.

Με την Δ.Ε.Η να ανεβάζει συνεχώς τα κοστολόγια, η παραπάνω ερώτηση γίνεται ακόμα περισσότερο επίκαιρη, αλλά το θέμα δεν είναι να μείνουμε στην ερώτηση, το θέμα είναι να αναρωτηθούμε “εάν και πώς μπορούμε να πληρώνουμε φθηνότερα το ρεύμα”.

Σε αυτή την ερώτηση έρχεται η KEN να απαντήσει με τα φθηνότερα πακέτα παροχής ενέργειας της αγοράς. Απολαύστε όλα τα προνόμια, ζητήστε να σας καλέσουμε Δωρεάν, με άμεση και γρήγορη παραλαβή της αίτηση σας και με την πιο απλή διαδικασία μετάβασης σε νέο πάροχο παροχής ενέργειας, χωρίς κόπο και χωρίς να χάσετε χρόνο.

Χωρίς να τρέχετε για αιτήσεις και διάφορα άλλα χαρτιά, σας αποστέλλουμε Δωρεάν Κούριερ σε όλη την Ελλάδα! Τα φθηνότερα προγράμματα ενέργειας για το σπίτι.

Ζητήστε να σας καλέσουμε Δωρεάν. Άμεση Αίτηση. Απλή Διαδικασία Μετάβασης.

Η υπηρεσία ΚΕΝ ΟΙΚΙΑΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ αφορά τους οικιακούς καταναλωτές που έχουν είτε αυτόνομη είτε κοινόχρηστη θέρμανση και επιθυμούν να έχουν ζεστασιά σε όλο το σπίτι, αλλά και ζεστό νερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι καταναλωτές απολαμβάνουν:

  • Την ανεξαρτησία τους
  • Ποιοτική θέρμανση σε όλους τους χώρους του σπιτιού
  • Ασυναγώνιστες τιμές
  • Άνεση, ευκολία και καλύτερη ενεργειακή απόδοση
  • Ασυναγώνιστες τιμές
  • Άψογη εξυπηρέτηση από εξειδικευμένους επαγγελματίες
  • Άμεση παρακολούθηση των μηνιαίων χρεώσεων μέσω του MyKEN

Επιλέξτε την υπηρεσία KEN GAS for Home και το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες, και βγείτε κερδισμένοι.

Θέλετε Φθηνό Οικιακό Φυσικό Αέριο; Αποκτήστε το, με την Χαμηλότερη Τιμή της αγοράς.

ΟΙΚΙΑΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ - Χρεώσεις

Πρόγραμμα Φυσικού Αερίου Πάγιο (€/μήνα) Τιμή Προμήθειας Φυσικού Αερίου (€/kWh) Εγγύηση
Φυσικό Αέριο Οικιακό Αυτόνομο 0 Τύπος υπολογισμού τιμής προμήθειας φυσικού αερίου σε €/kWh =[Οριστική Μοναδιαία Τιμή εκκίνησης εκάστοτε Τριμηνιαίας Δημοπρασίας ΔΕΠΑ σε $/kWh] / [«Ισοτιμία Αναφοράς Δολαρίου ΗΠΑ – Ευρώ», όπως αυτή ανακοινώνεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα την 10η ημερολογιακή ημέρα του επόμενου μήνα από το μήνα κατανάλωσης ή την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, εφόσον η πρώτη είναι αργία] + [0,0106 €/kWh] 60€
Φυσικό Αέριο Οικιακό Κοινόχρηστο 0 Τύπος υπολογισμού τιμής προμήθειας φυσικού αερίου σε /kWh = [Οριστική Μοναδιαία Τιμή εκκίνησης εκάστοτε Τριμηνιαίας Δημοπρασίας ΔΕΠΑ σε $/kWh] / [«Ισοτιμία Αναφοράς Δολαρίου ΗΠΑ – Ευρώ», όπως αυτή ανακοινώνεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα την 10η ημερολογιακή ημέρα του επόμενου μήνα από το μήνα κατανάλωσης ή την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, εφόσον η πρώτη είναι αργία] + [0,0136 €/kWh] Εκτιμώμενο ποσό κατανάλωσης φυσικού αερίου 45 ημερών*

Στις ανωτέρω χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 6% / Ο τιμοκατάλογος ισχύει για 24μηνη σύμβαση.

*45 Ημέρες Υψηλότερης Κατανάλωσης

KEN COMBO

Τώρα η ΚΕΝ σας δίνει την δυνατότητα να συνδυάσετε τα οφέλη του ηλεκτρικού ρεύματος με το φυσικό αέριο! Με το KEN COMBO βγαίνετε διπλά κερδισμένοι αφού σας παρέχουμε έκπτωση συνέπειας στο φυσικό αέριο 5% και έκπτωση συνέπειας στο ηλεκτρικό ρεύμα 30% για 2 έτη!

Η προσφορά μας ισχύει για σύντομο χρονικό διάστημα.

Θέλετε ακόμα χαμηλότερο ρεύμα; Διαβάστε τις συμβουλές μας για εξοικονόμηση ενέργειας και κερδίστε ακόμα περισσότερο οικονομία στο ηλεκτρικό σας ρεύμα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε άμεσα με μια εκπληκτική προσφορά

ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;

Αποκτήστε ΣΗΜΕΡΑ το φθηνότερο ρεύμα της Αγοράς!!

 

Αποκτήστε ΣΗΜΕΡΑ το φθηνότερο ρεύμα της Αγοράς!!

Ζητήστε να σας Καλέσουμε!!

Scroll to Top